Om klinikken

Klinikken råder over 3 separate, åbne og lyse behandlingsrum, samt træningssal. Indretningen er handicapvenlig og der er toilet indrettet til handicappede og kørestolsbrugerer. Klinikken ligger i Bøvling sundhedshus.

Vigtig information:

  • Der skal medbringes egne lagner hver gang
  • Husk sygesikringskort
  • Vi ser gerne, at der bliver betalt efter hver behandling
  • Er det forsikringen der betaler, så tag oplysningerne med til første behandling

"At møde et menneske der hvor det er, og flytte det mod noget bedre må være det ypperste" (citat: Morten Graversen) Det at sætte folks sundhed i centrum og tage udgangspunkt i den formåen det enkelte menneske har, giver de bedste behandlingsforløb. Vi vil gerne dele viden med hinanden og på den måde give vores patienter det bedste udgangspunkt for at få det bedre. Patientens sundhed er i centrum.

Vi lægger stor vægt på at følge den faglige udvikling, og holder os ajour med hvilke nye behandlingsmetoder, der findes indenfor vores fag. Vi arbejder primært ud fra et helhedsprincip og tager derfor udgangspunkt i det hele menneske, da et problem i kroppen ofte har sin årsag et helt andet sted i kroppen.
Fysioterapeuterne på klinikken har dygtiggjort sig indenfor forskellige områder som manuel behandling, apopleksi, børnebehandling, akupunktur, ultralydsscanning og træning.

Klinikken har overenskomst med sygesikringen, så der gives offentligt tilskud til behandling med lægehenvisning. Herudover yder sygeforsikringen Danmark også tilskud til behandlingen.

Afbud:
Afbud skal ske på tlf: 97885200 senest kl. 9.00 den dag, hvor du skal behandles, ellers bliver du faktureret med et udeblivelsesgebyr på 160 kr.